Konsultointi

Konsultointia yrityksen elinkaaren eri vaiheisiin

Simulon tiimillä on vuosien kokemus talouskonsultoinnista ja yritysten kehittämisestä niin itsenäisinä yrittäjinä ja konsultteina kuin julkisen puolen organisaatioista. Meitä kaikkia yhdistää vahva osaaminen ja halu tarkastella yrityksen liiketoimintaa lukujen kautta, sillä luvut eivät valehtele.

Tarjoamme palveluitamme kaiken kokoisille yrityksille, liiketoiminnan elinkaaren kaikissa vaiheissa. 

Yritysideoiden arvioiminen

Oletko pyöritellyt jo pidemmän aikaa mielessäsi yritysideaa, mutta kaipaisit apua sen testaamiseen lukujen valossa? Arvioidaan yhdessä liikeideasi kannattavuutta. Mikäli idea osoittautuu toteutuskelpoiseksi, arvioimme ja kehitämme ideaa yhdessä kanssasi, jotta voit lähteä liikkeelle vahvalta pohjalta.

Toimivan yrityksen kehittäminen 

Kaipaako liiketoimintasi kehittämistä tai investointeja kasvun tueksi? Käydään yhdessä kehittämissuunnitelmasi läpi lukujen valossa, ja arvioidaan, onko kehittäminen tai investointien toteuttaminen järkevää. Autamme myös rahoituslaskelmien teossa ja opastamme kehittämisrahoituksen hakemisessa niin julkiselta sektorilta kuin yksityisiltä sijoittajilta.

Vaikeuksissa olevan yrityksen pelastusmahdollisuuksien arviointi

 Tuliko yllätys ja yrityksen talouteen notkahdus sen myötä? Jos yrityksesi kohtaa vaikeuksia, olemme täällä auttamassa. Arvioimme yrityksesi tilanteen ja etsimme pelastusmahdollisuuksia lukujen ja faktojen kautta. Erityisen haastavissa tilanteissa olemme tukenasi myös kun on tehtävä vaikeita päätöksiä.

Yrityskaupat

Onko aika luopua liiketoiminnasta tai laajentaa olemassa olevaa yritysoston avulla? Tarjoamme tukea yrityskauppaprosesseissa ja autamme yrityksen arvonmäärityksessä. Voit olla ostaja tai myyjä, meiltä löytyy asiantuntija kummankin osapuolen tukesi.

Sukupolvenvaihdokset

Onko aika siirtää liiketoiminta nuoremman polven johdettavaksi? Sukupolvenvaihdokset voivat olla monimutkaisia prosesseja. Autamme sinua siirtämään yrityksesi seuraavalle sukupolvelle sujuvasti ja tehokkaasti. Tarjoamme kattavaa neuvontaa sukupolvenvaihdoksen suunnittelussa ja toteutuksessa.

 

Olemme sitoutuneita auttamaan sinua menestymään liiketoiminnassasi. Ota rohkeasti yhteyttä Simulon konsultteihin saadaksesi lisätietoja ja aloittaaksesi yhteistyön kanssamme.

Muut käyttömahdollisuudet

Minustako yrittäjä? Start-up- yrityksen rahoitus. Kasvuyrityksen suunnittelu ja rahoitus. Johdon ja johtoryhmän tärkein työkalu. Yrityksen suunnittelu vaikeuksien keskellä. Yrityskaupan mitoitus ja rahoitus. Simulo toimii yrityksen elinkaaren kaikissa vaiheissa.

Yrityskohtainen käyttö

Yrityksen omistajan ja johtoryhmän yksi parhaista kavereista on tulos- ja tase-ennuste, joka pitää kutakuinkin kutinsa.

Oppilaitokset

Yrittäjyys on yhä useamman opiskelijan unelma ja todellinen vaihtoehto. Toiset suunnittelevat uraa talouden ammattialisina tai yrityskehittämisen parissa. Simulon työkalut vievät osaamisen käytännön tasolle kiinnostavasti ja olennaiseen keskittyen.

Yritysneuvonta

Simulo-laskelmien avulla saat nopeasti ja turvallisesti rakennetuksi suunnitelman, jonka tulkinta ja muokkaaminen yhdessä asiakkaan kanssa käyvät helposti.